Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friss hírek

 

2013. 02. 05.

 

Kedves érdeklődők!

 

Könyvem hamarosan ki fogom adatni, és lehet, hogy még idén meg fog jelenni a könyvesboltokban. Egyelőre keresem a megfelelő kiadót, amint sikerült megtalálnom, végre napvilágot láthat első regényem!

 

Daniel Silen

 

2016.01.04.

 

Kedves érdeklődők!

 

Jelenleg azon vagyok, hogy saját erőmből, saját költségen jelentessem meg az Aurorosz első kötetét. Hogy mikor, azt még nem tudom, de hamarosan. Mind könyv formájában, mind e-book formában is meg fogom jelentetni, hisz ez az álmom, és nem vagyok egy könnyen feladós típus. Támogatás nincs, egy pályázatot próbáltam meg eddig, de nem jártam sikerrel. Az a legjobb, ha magam érem el a célt, segítség nélkül. Nekem  számít. Más lehet hogy kinevet, de én ilyen vagyok. A könyv meg fog jelenni mindkét formában, ezt biztos, amíg élek. Addig is a 2. és a 3. kötet előkészítésén dolgozom, de más történetek szinopszisa is kész van már: az Aurorosz első és második kötete között valószínű, hogy más, az Aurorosz világába illő történeteket is ki fogok adatni. Szükséges, mivel a második kötetben annyi minden fog történni, olyan sokféle nép és faj fog szerepelni, hogy nem lesz hely mindent leírni. Hacsak nincs igény egy 1000-1200 oldalas Aurorosz 2. kötetre. Tehát kidolgoztam már a népek és fajok saját történetét már évekkel ezelőtt, és most lehet, hogy külön regényben le is írom őket.

Egyébként más történeteken is dolgozom: Dráma a való életből merítve; némi vígjáték a magyar "jómunkásemberekről"; mesetörténet egy erdő lakóiról; és a horror kedvelőinek is vannak történeteim. De egyszerre csak egy lépés. Lehet, hogy nem leszek jó író, de ezt ne én döntsem majd el. Most csak azzal foglalkozom, hogy álmom valóra váltsam, a többi nem rajtam múlik. Köszönöm azoknak, akik hisznek bennem, és kitartást!

 

Daniel Silen

 

2017.04.10.

 

Kedves érdeklődők!

 

Jelenleg csakis kizárólag az anyagi hiányosságok akadályoznak meg abban, hogy első könyvem megjelenjen. Gyakorlatilag teljesen egyedül kell szinte a semmiből a rávalót össze szednem, de ez nem fog megakadályozni hosszú távon. Addig sem adom ám fel, időm főleg az Aurorosz című könyvem első kötetének finomítására, és a két kiegészítő kötet megírására áldozom. Az Aurorosz második kötetének szinopszisa is kész van, már csak írni kell a regényeket :)

Kitartást, és köszönöm azoknak, akik hisznek bennem!

 

Daniel Silen

 

2017.07.12

 

Kedves érdeklődők!

 

Jó hír! Ha minden jól megy, már csak hónapok kérdése, és kiadatom az Aurorosz című kalandregényem első kötetét! Sajnos egy vagyonba fog kerülni, de nekem megéri, hisz ezzel életem nagy álma valóra válik, és több lelki erőm lesz a többi kötet megírásához :D

Ám úgy néz ki, a hosszú és részletes történetmenet miatt a második kötet kiadása előtt a két kisebb regényt (2-300 oldalasak) mindenképp meg kell majd jelentetnem, mert ezek fontos részei annak a világnak, amelyet úgy hívnak: Hellász. Részleteket az Aurorosz első kötetének megjelenése után árulok majd el.

 

Daniel Silen

 

2017.12.31.

 

Kedves érdeklődők!

 

Sajnos ez az év is úgy telt el, mint az elmúlt nyolc év: még mindig nem tudom önerőből kiadatni első könyvemet. A kiadók nem állnak velem szóba, támogatást nem tudok szerezni és a szerencsének is híján vagyok. De ettől dehogy is adom fel :) Ki lesz adatva ha kell az összes kötet önerőből. Mert már minden kötet részletes történetmenete készen is áll, csak meg kell írnom őket. A terv: összesen három kötetet az Aurorosz című kalandregényemből, és négy a Hellász című, egyenként külön történetből álló kalandregényekből. Hosszú munka lesz, de kitartó vagyok. Igazából nem számítok sikerre, nem is azért akarok írni, hogy hú de nagy valaki legyek. Nem. Nekem ez gyermekkori álmom, és az álmok, vagyis a cél megvalósítása adja az emberi élet értelmének egy részét. Mert célok nélkül csak létezünk, de nem élünk. Nagy egyelőre ennyi, talán, de csak TALÁN jobb lesz a 2018-as év, és végre sikerül kiadatnom első regényem ezúttal. Nincs is ennek más semmi akadálya, csak a pénz :(

Mindenkinek kívánok Boldogulj évet és Boldog Új Évet!

 

Daniel Silen

 

2018.08.17.

Kedves érdeklődő!

Nagy hír! Végre, vééégre sikerült! Még ha nagy nehezen is, de sikerült önerőből kiadatnom az Aurorosz című kalandregényem első kötetét, és ezen a csodálatos napon végre kezemben tarthattam megvalósult álmom első gyümölcsét! Hamarosan újabb hírekkel szolgálhatok, hogy hol és mennyiért lehet megrendelni / megvenni művemet.

Köszönöm azoknak, akik hittek bennem!

Daniel Silen

 

2019.09.13.

Kedves érdeklődő!

Az "Aurorosz" című, görög mitológia jellegű kalandregényem első kötete immáron személyesen is megtekinthető ill. megvásárolható a Líra könyváruházakban, vagy megrendelhető a https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/sci-fi-fantasy-krimi/aurorosz-rykopsz-atka- és a http://www.konyvmuhely.hu/konyvek/aurorosz---rykopsz-atka webáruházakból. Akik pedig fel szeretnék venni velem a kapcsolatot, azok Facebookon megtalálhatnak.

Daniel Silen